Sports 2019 MCQs | Sports 2019 Short Questions and Answers

Questions
41 Who is the winner of US Open 2019 Men's title?
A Rafael Nadal
B Novak Djokovic
C Roger Federer
D Daniil Medvedev

Answer: Rafael Nadal
42 Which of the following region has won the Ranji Trophy tournament 2019?
A Vidarbha
B Saurashtra
C Mumbai
D Rajasthan

Answer: Vidarbha
43 Who got FIFA Best Player 2019 Award?
A L. Messi
B C. Ronaldo
C Neymar
D Luka Mordic

Answer: L. Messi
44 Pankaj Advani recently won his 22nd World Billiards Title 2019. This tournament is held in..
A Myanmar
B Russia
C Malaysia
D India

Answer: Myanmar
45 Who has won the Rajiv Gandhi Khel Ratna Award 2019?
A Bajrang Punia
B Mirabai Chanu
C Sakshi Malik
D None of the above

Answer: Bajrang Punia
46 How many teams are participating in the ICC World Cup 2019?
A 10
B 7
C 16
D None of these

Answer: 10
47 Who won gold medal in the 63rd National shotgun championship?
A Shreyasi Singh
B Karni Singh
C Manisha Keer
D None of these

Answer: Shreyasi Singh
48 Who won the men's singles title at ATP Finals-2019?
A Elina Svitolina
B Rafael Nadal
C Stefanos Tsitsipas
D Kristina Mladenovic

Answer: Stefanos Tsitsipas
49 Who won the Panasonic Open title in 2019?
A Kim Joo-hyung
B Magnus Carlsen
C Shiv Kapur
D Wesley So

Answer: Shiv Kapur