GkSeries.com

Android App Multiple Choice Questions (MCQs)& Answers

41 Which of the following is a specific top-level domain created for the producers and consumers of mobile services?
[A] MOB
[B] MOBI
[C] CELL
[D] None of the mentioned
Answer: MOB
42 Point out the wrong statement
[A] Mobile phones are differentiated into feature phones and smartphones
[B] Cloud computing offers the capability to run cell phone applications and Web services and to store data remotely
[C] The eventual impact of the cloud on mobile devices will be to make them thicker(as client)
[D] All of the mentioned
Answer: The eventual impact of the cloud on mobile devices will be to make them thicker(as client)

⭐ Make GKSeries Your Preferred Source on Google

Add GKSeries as Preferred Source
43 Which of the following domain is used to create sites that render correctly on mobile devices?

x< - c (“a”,” b”)

as.numeric(x)

[A] Mobile Top Level Domain
[B] Mobile Middle Level Domain
[C] Mobile Low Level Domain
[D] All of the mentioned
Answer: Mobile Top Level Domain
44 Which of the following tool analyzes Websites and scores them by dotMobi?
[A] Ready mobi
[B] Call mobi
[C] Push mobi
[D] All of the mentioned
Answer: Ready mobi
45 Point out the correct statement

m < - matrix(1:6, nrow = 2, ncol = 3)

[A] Mobile Web services are those in which information is transferred between applications and services over an Internet connection
[B] The mobile Web is fractured into many different competing operating systems and proprietary hardware
[C] The lack of expandable storage on mobile devices is a classic example of vendor lock-in
[D] All of the mentioned
Answer: All of the mentioned
46 Which of the following mechanism is suited for content compatibility on the mobile Web?
[A] content negotiation
[B] content description
[C] content attribute
[D] none of the mentioned
Answer: content negotiation
47 Which of the following group aimed at promoting standards on mobile networks?
[A] OMTP
[B] OTP
[C] MTP
[D] None of the mentioned
Answer: OMTP
48 Which of the following vendors were part of WAC promote the market for mobile applications?
[A] Motorola
[B] Nokia
[C] Sony Ericsson
[D] All of the mentioned
Answer: All of the mentioned
49 Which of the following framework is used for creating mobile interfaces and subsystems by OMTP?
[A] XACML
[B] XLST
[C] XAM
[D] None of the mentioned
Answer: XACML
50 Which of the following standard mobile API is based on a set of JavaScript APIs?
[A] CDMA API
[B] GSMA OneAPI
[C] DesAPI
[D] All of the mentioned
Answer: GSMA OneAPI
51 A deviation from the specified or expected behavior that is visible to end-users is called:
[A] an error
[B] a fault
[C] a failure
[D] a defect
Answer: a failure
52 A configuration management system would NOT normally provide:
[A] Linkage of customer requirements to version numbers.
[B] The precise differences in versions of software component source code.
[C] Facilities to compare test results with expected results.
[D] Restricted access to the source code librar

Answer: Facilities to compare test results with expected results.
53 Test cases are designed during:
[A] Test recording.
[B] Test configuration.
[C] Test planning.
[D] Test specification

Answer: Test specification
54 Which of the following statements about reviews is true?
[A] Reviews should be performed on specifications, code, and test plans
[B] Reviews are the least effective way of testing code.
C
[D] Reviews cannot be performed on user requirements specifications

Answer: Reviews should be performed on specifications, code, and test plans
55 In case of Large Systems

?solve

[A] Only few tests should be run
[B] Test Cases written by good test engineers should be executed
[C] Only Good Test Cases should be executed
[D] Testing should be on the basis of Risk
Answer: Testing should be on the basis of Risk
56 Which of the following will be the best definition for Testing :
[A] Testing is executing Software for the purpose of finding defects
[B] The purpose of testing is to demonstrate that the program is defect free
[C] The purpose of testing is to demonstrate that the program does what it is supposed to do
[D] The goal / purpose of testing is to demonstrate that the program works.
Answer: Testing is executing Software for the purpose of finding defects
57 Which of the following is not a type of incremental testing approach?
[A] Big-bang
[B] Top down
[C] Bottom up
[D] Functional incrimination
Answer: Big-bang
58 Test Conditions are derived from
[A] Test Design
[B] Test Cases
[C] Test Data
[D] Specifications
Answer: Specifications
59 Pick the best definition of quality
[A] Quality is job one
[B] Zero defects
[C] Work as designed
[D] Conformance to requirements
Answer: Conformance to requirements
60 Fault Masking is
[A] Creating a test case which does not reveal a fault
[B] Error condition hiding another error condition
[C] Masking a fault by developer
[D] Masking a fault by a tester
Answer: ) Error condition hiding another error condition