JOIN ADRE 2.0 Telegram Group

Books and Authors - General Knowledge Questions and Answers | Page-2

Questions
11 Who is the author of “The Secrets Between Sister”?
A Walter Scott
B Annie Lyons
C Thomas Hardy
D Jeffrey Archer

Answer: Option [B]
12 Who is the author of “The Girl Behind the Lens”?
A Anna Willett
B Lisa Hall
C Corazon Aquino
D Tanya Farrelly

Answer: Option [D]
Advertisement
Article and Schedule Quiz Start Test!

DOWNLOAD CURRENT AFFAIRS PDF FROM APP

13 Who is the author of “Pharaoh”?
A Wilbur Smith
B Sarah Morgan
C Annie Lyons
D Diane M. Dickson

Answer: Option [A]
14 Who is the author of “Cometh the Hour”?
A Lisa Hall
B Lisa Genova
C Jeffrey Archer
D Anna Willett

Answer: Option [C]
15 Who is the author of “Behind Closed Doors”?
A Diane M. Dickson
B B A Paris
C Vikram Seth
D Louis Fischer

Answer: Option [B]
16 Who is the author of “The Forgotten Woman”?
A Clive Ponting
B Novoneel Chakraborty
C Angela Marsons
D Victoria Fox

Answer: Option [C]
17 Who is the author of “One Christmas in Paris”?
A Mandy Baggot
B Todd Easterling
C Charles Dickens
D James Patterson

Answer: Option [A]
18 Who is the author of “Walking in Power and Dominion”?
A Sarah Morgan
B Michael B. Endwell
C Byron Lord
D Vikram Seth

Answer: Option [B]
19 Who is the author of “The Sandman”?
A John Lennon
B Mark Twain
C Victoria Fox
D Lars Kepler

Answer: Option [D]
20 Who is the author of “Tell Me No Lies”?
A Lisa Hall
B Michael Christian
C Leo Tolstoy
D John Dryden

Answer: Option [A]

ADRE 2.0 FULL LENGTH MOCK TEST

Take Mock Tests

Missiles Mock Test Start Test!
SSC MTS Mock Test Start Test
IBPS CLERK MOCK TEST Start Test
SSC MTS 2022 JULY 26 Shift 1 (ENGLISH) Start Test!
SSC GD Previous Year Paper 2021 Nov 17 Shift - I (Hindi) Start Test!
SSC CGL Tier - 1 PYP 2022 April 21 Shift- 1 (ENGLISH) Start Test!
MPSC PAPER I MOCK TEST 1 (ENGLISH) Start Test!
IB Security Assistant Mock test 1 (english) Start Test!
UP POLICE CONSTABLE MOCK TEST 1 Start Test!
DELHI POLICE CONSTABLE MOCK TEST 1 (HINDI) Start Test!
Advertisement
Assam Direct Recruitment Test Series

Latest Test Series

ssc cgl test series

SSC CGL

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
delhi policesi test series

DELHI POLICE SI

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
west bengal psc test series

WEST BENGAL PSC

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
cisf head constable test series

CISF CONSTABLE

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
Junior Associate of the Indian Institute of Bankers(JAIIB) test series

JAIIB

Start Test 30 Full Length Tests View Course
adre 2024 test series

ADRE 2024

Start Test 25000+ QUESTIONS SOLUTIONSView Course
RRB RRC GROUP D test series

RRB RRC GROUP D

Start Test 15000+ QUESTIONS Latest patternView Course
UP POLICE SI test series

UP POLICE SI

Start Test 16000+ QUESTIONS Latest patternView Course
CLICK HERE TO VIEW ALL COURSES