Current Affairs 2021 PDF

To crack any competitive exam like SSC, Railways, Insurance, UPSC, CLAT, Banking, State PSC Exams and other exams it is very important to answer all current affairs questions correctly. Gkseries Updates Current Affairs and Q&A packages in compiled and sorted topic wise to ensure easy accessibility of the information.

Buy Now

Books and Authors - General Knowledge Questions and Answers | Page-3

Questions
21 Who is the author of “Backwoods Ripper”?
A Lisa Hall
B Annie Lyons
C Anna Willett
D Jeffrey Archer

Answer: Option [C]
22 Who is the author of “Falling In Love”?
A Neeraj Mishra
B Novoneel Chakraborty
C Titan Read
D Tanya Farrelly

Answer: Option [A]
23 Who is the author of “The Seeker”?
A Victoria Fox
B Savi Sharma
C Annie Lyons
D Karan Bajaj

Answer: Option [D]
24 ‘Uttar Ramcharit’ has been written by –
A Shudrak
B Bhavbhuti
C Tulsidas
D Harsha

Answer: Option [B]
25 Who is the author of "Business peed of Thought"?
A Bill Gates
B John Gray
C David Baldacci
D Dick Francis

Answer: Option [A]
26 Which of the following books is written by A.P.J. Abdul Kalam?
A Developing India
B Guiding Soul
C Defence set up in India
D Science is Today’s India

Answer: Option [B]
27 Who is the author of the book ‘Courts and Their Judgments’?
A Arun Shourie
B Ram Jethmalani
C F. S. Nariman
D Justice Mr. V. R. Krishna Iyer

Answer: Option [A]
28 Who is the author of the book “War and Diplomacy in Kashmir”?
A Sir Owen Dixon
B G. Parthasarathy
C Kuldeep Nayar
D C. Dasgupta

Answer: Option [D]
29 Who is the author of book “Is New York Burning”?
A Michael Moor
B John Gresham
C Lapiere and Collins
D Christopher Paolini Knaul

Answer: Option [C]
30 The author of the book “Environmental Jurisprudence” is –
A Justice Prem Nagar
B Justice A. K. Sood
C Justice Ashok A. Desai
D Justice Y. V. Chandra-chud

Answer: Option [C]

General Knowledge

Month-wise Current Affairs 2021

Category-wise Current Affairs

Jobs by Qualification

Free Mock Test