JOIN ADRE 2.0 Telegram Group

Books and Authors - General Knowledge Questions and Answers

Questions
1 Who is the author of “Everyone Has A Story”?
A Savi Sharma
B Neeraj Mishra
C Chetan Bhagat
D Ravinder Singh

Answer: Option [A]
2 Who is the author of “This Love that Feels Right”?
A Anna Willett
B Ravinder Singh
C Mahesh Bhatt
D Prem Chand

Answer: Option [B]
Advertisement
Article and Schedule Quiz Start Test!

DOWNLOAD CURRENT AFFAIRS PDF FROM APP

3 Who is the author of “One Indian Girl”?
A Kuldeep Nayar
B R. K. Narayan
C Arundhati Roy
D Chetan Bhagat

Answer: Option [D]
4 Who is the author of “Book in Order”?
A Annie Lyons
B Lisa Hall
C Titan Read
D Anna Willett

Answer: Option [C]
5 Who is the author of “The Grave”?
A Diane M. Dickson
B B A Paris
C Aldous Huxley
D Louis Fischer

Answer: Option [A]
6 Who is the author of “Forget Me Not, Stranger”?
A Victoria Fox
B B A Paris
C Lars Kepler
D Novoneel Chakraborty

Answer: Option [D]
7 Who is the author of “The First Witness”?
A Mao Tse Tung
B Todd Easterling
C Charles Dickens
D James Patterson

Answer: Option [B]
8 Who is the author of “Sleepless in Manhattan”?
A Vikram Seth
B Tony Kusher
C Tanya Farrelly
D Sarah Morgan

Answer: Option [D]
9 Who is the author of “The Santiago Sisters”?
A Victoria Fox
B Mark Twain
C Byron Lord
D James Jeans

Answer: Option [A]
10 Who is the author of “Series List”?
A David Ricardo
B Titan Read
C Salman Rushdie
D Michael Christian

Answer: Option [B]

ADRE 2.0 FULL LENGTH MOCK TEST

Take Mock Tests

Missiles Mock Test Start Test!
SSC MTS Mock Test Start Test
IBPS CLERK MOCK TEST Start Test
SSC MTS 2022 JULY 26 Shift 1 (ENGLISH) Start Test!
SSC GD Previous Year Paper 2021 Nov 17 Shift - I (Hindi) Start Test!
SSC CGL Tier - 1 PYP 2022 April 21 Shift- 1 (ENGLISH) Start Test!
MPSC PAPER I MOCK TEST 1 (ENGLISH) Start Test!
IB Security Assistant Mock test 1 (english) Start Test!
UP POLICE CONSTABLE MOCK TEST 1 Start Test!
DELHI POLICE CONSTABLE MOCK TEST 1 (HINDI) Start Test!
Advertisement
Assam Direct Recruitment Test Series

Latest Test Series

ssc cgl test series

SSC CGL

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
delhi policesi test series

DELHI POLICE SI

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
west bengal psc test series

WEST BENGAL PSC

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
cisf head constable test series

CISF CONSTABLE

Start Test 1000+ Tests Latest patternView Course
Junior Associate of the Indian Institute of Bankers(JAIIB) test series

JAIIB

Start Test 30 Full Length Tests View Course
adre 2024 test series

ADRE 2024

Start Test 25000+ QUESTIONS SOLUTIONSView Course
RRB RRC GROUP D test series

RRB RRC GROUP D

Start Test 15000+ QUESTIONS Latest patternView Course
UP POLICE SI test series

UP POLICE SI

Start Test 16000+ QUESTIONS Latest patternView Course
CLICK HERE TO VIEW ALL COURSES